Spraymaling af møbler

Sådan spraymaler du dine møbler

Vil du gerne vide mere om hvordan du spraymaler dine møbler? Her er der en komplet guide.

Nem og hurtig forvandling af dine metalmøbler med spraymaling

Spraymaling byder på en hurtig og nem måde at forvandle dine møbler, særligt møbler i metal og er ideel til diverse DIY-projekter.  

 

Mange har den opfattelse, at metal er et besværligt materiale, især når det kommer til at du skal genopfriske dine møbler i metal. Men det er meget lettere, end du går og tror med den rigtige spraymaling! Læs mere her. 

Spraymaling af møbler

Hvad kan jeg spraymale?

Der er næsten ikke det, du ikke kan spraymale. Med spraymaling til metal, kan du male alle dine metalmøbler - blandt andet reoler eller havestole. Det kan også være, at din cykel, eller du kan spraymale lampeskærme, som måske har brug for nyt liv. 

 

Med spraymaling kan du også nemt give effekter og mønstre til møblerne ved hjælp af 

skabeloner, der sprayes på, for at give et bestemt aftryk til møblet. 

Spraymaling af radiator 

Det kan være svært at male en radiator, mest af alt fordi, der er mange kroge, som er svære at komme til. Læs mere her om, hvordan du maler din radiator.

 

Ud over at være helt ideel til spraymaling af radiator, så er vores spraymaling hos EFApaint også særligt udviklet til reparation af lakken på store industri-og entreprenørmaskiner.

 

Hvilken spraymaling skal jeg vælge?

Spraymaling er fordelagtigt, hvis der er tale om en overflade, der er meget ujævn og/eller er meget rusten - eller hvis der er områder af møblet, som ellers er svære at komme til.  Du skal vælge en spraymaling som ikke blot giver et flot finish - men også langtidsholdbart finish. 

 

Du skal være opmærksom på, at ikke alle møbler kan spraymales. Er der tale om træmøbler, kan det bedre betale sig at male møblerne.

EFApaint’s spraymaling er spraymaling i højeste kvalitet, med den bedste dækkeevne, i et væld af forskellige farver - blandt andet de velkendte RAL-farver. Hvordan spraymaler man møbler? Sådan kommer du i gang

Det er vigtigt, at hvis du spraymaler indendørs, at du gør det i et lokale, hvor der er god gennemstrømning af luft. Placér metalemnet på et stykke avis eller pap, for at beskytte gulvet. Det kan være en idé at øve dit spraymønster på en avis, før du går i gang, da man lige skal ind i sprayteknikken. 

 

Det skal du bruge:

 

  1. Forbered møblet. Først og fremmest skal du klargøre møblet, før du går helt i gang. Sørg for at overfladen er fri for rust, tidligere maling og andet snavs eller fedt. Her kan det være en god idé at slibe overfladen, så den bliver helt jævn. Bagefter skal du tørre af med en klud, så alle rester er væk
  2. Påfør primer. Nu er det tid til at påføre din primer. Med primeren sørger du for jævnt og fuldt dækkende maleresultat. Lad primeren tørre helt inden næste step.
  3. Spraymal møblet. Det er vigtigt, at du ryster spraydåsen grundigt inden brug - men også i løbet af projektet. Sørg for at påføre spraymalingen i et tyndt lag, så du undgår at malingen løber eller klumper. Hvis der er tale om et område, som er svært at dække, så skal du lade malingen tørre, før du påfører et lag mere. EFAspray

EFAspray spraymaling til metal hvid blank

Hurtigtørrende reparationsmaling til anvendelse ude og inde

fra 130,00 DKK
Inkl. moms
Se produkt

EFAspray Primer

EFAspray Rustbeskyttelse Primer Grå

Hurtigtørrende reparationsmaling til anvendelse ude og inde

fra 130,00 DKK
Inkl. moms
Se produkt
Trustpilot