lagerhal med betongulv og maling

Professionel

Malingssystemer til erhvervsmæssig reparation og vedligeholdelse af maskiner, køretøjer og bygninger.

Produkter

Hos EFApaint producerer vi reparationsmaling til landbrugs- og entreprenørbranchen. Hvis du er landmand eller arbejder i entreprenørbranchen, kan du med sikkerhed bruge vores produkter til reparationer. Her finder du metal maling i mange forskellige farver og størrelser. Du kan kan også finde alt lige fra metal maling på spray, til grundbehandling og primer. 

grøn traktor der pløjer på mark
Epoxy maling males på betongulv

Styrke

Vi gør alt for at udvikle produkter med styrke. Vi producerer bl.a. slidstærke produkter til gulvmalingssystem for gulve med kraftig belastning. Det kunne fx være til et værksted eller en større lagerhal. Her kan du finde gulvmaling til beton, som kan bruges til værksteder, lagerhaller eller udstillinger. Vi tilbyder også Epoxy gulvmaling, hvis man ønsker en bedre slidstyrke. Vi producerer både vandbaseret gulvmaling, samt oliebaseret gulvmaling. 

 

Kvalitet

Hos EFApaint producerer og sælger vi kvalitetsmaling, som du trygt og sikkert kan anvende. Vi specialiserer os i overflader indenfor træ, metal og beton. Vores produktion og hovedkontor befinder sig i Esbjerg, hvor vi løbende optimerer og udvikler på vores produkter, for at give dig unikke overfladeløsninger. 

Trustpilot