Private label logo

Private label produktion i høj kvalitet | Stærke værdier | God partner

Hos EFApaint har vi i mange år produceret kvalitetsmaling til privat labels. Se mere, eller kontakt os i dag for at høre, hvilke muligheder der er. Vi står for hele værdigkæden, så du ikke skal tænke på noget.

Promovering af kvalitetsprodukter under eget brand?

EFApaint A/S har igennem årtier, været den fortrukne underleverandør for virksomheder der ønsker at lancere egne malings - og plejeprodukter, til forskellige markeder og segmenter.

Produkterne udvikles i tæt samarbejde med kunden eller udfra egne recepter. Følgende produktgrupper kan nævnes som eksempel:

Et bredt udvalg af emballagetyper samt pakkemuligheder er mulige, ligesom fleksible produktionskvantiteter er en naturlig del af konceptet. Vi er kendt for at udvikle unikke løsninger i tæt samarbejde med kunderne og vi går meget op i, at netop dit produkt er unikt. Vi har eget laboratorie og moderne faciliter til at udvikle netop det produkt du ønsker.

Vi producerer malingen på vores egen fabrik i Esbjerg og kontrollere selv alle led i processen, hvilket resulterer i kvalitetsmaling og ordentlig forarbejdning. Vi vægter også arbejdsmiljø meget højt og prioritere løbende at videreudvikle og sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarter. 

Kontakt os i dag for at høre mere. Vi sidder altid klar til med professional rådgivning og et godt tilbud. 

 

Trustpilot