Billede af EFApaint produkter

Presse

PRESSEMEDDELELSE

 

Øget fokus på innovative løsninger til industrikunder

EFApaint har fra den 1. marts 2019 ansat Chris Levinsen som Key Account Manager for industrikunder. Ansættelsen sker i forlængelse af en målrettet virksomhedsstrategi med øget fokus på industrikunder.

Chris Levinsen, der er 40 år gammel, har bred erhvervserfaring inden for teknisk salg, herunder salg til storkunder og industrikunder med anvendelse af overfladeløsninger.

”Med ansættelsen af Chris kan vi tage et stort skridt hen imod en stærkere markedsposition inden for industrisegmentet og en udvidelse af de personlige relationer med vores kunder”, fortæller Kjeld Clausen, administrende direktør for EFApaint A/S.

”Vi har gennem årene opbygget en bred, teknisk specialviden inden for kemi til overfladebehandling. Med den viden kan vi udvikle specialprodukter til industriel påføring af en meget høj standard. Det gælder ikke kun de store opgaver, men især nicheprodukter til metal, træ, beton og andre overflader.

EFApaint A/S er kendt for sine innovative løsninger udviklet sammen med flere større virksomheder i ind- og udland.

”Det er vigtigt for os, at udviklingen sker i tæt samarbejde med kunden. Her kommer Chris til at spille en væsentlig rolle sammen med det øvrige team og de tekniske eksperter på fabrikken.”.

”Det har været en fornøjelse at byde Chris velkommen til organisationen”, afslutter Kjeld Clausen.

 

Kontaktperson: Administrerende direktør Kjeld Clausen

Virksomhed: EFApaint A/S

Telefonnr.: +45 2222 6402

E-mail: kc@efapaint.dk

Web: www.efapaint.dk

 

EFApaint A/S blev grundlagt i Esbjerg i 1889 med produktion og salg af gulvlakker. Selskabets aktiviteter koncentreres i dag på en bred vifte af produkter til Industrien, reparationsmalinger til Professionelt brug, samt et komplet sortiment af træplejeprodukter til Privat anvendelse. Produkterne omfatter traditionelle alkydmalinger, ovntørrende malingssystemer, olier, plejeprodukter og 2-komponente malingssystemer - såvel vandfortyndbare som opløsningsmiddelholdige til overflader så forskellige som metaller, træ, beton og andre overflader.

PRESSEMEDDELElSE:

FAXE udvikler ny plejeolie til køkkenbordplader - til kontakt med fødevare.

Vi udsætter vore køkkenbordplader for rigtigt meget. Vi ælter dej, snitter grønsager og jonglerer med varme gryder. Bordpladerne skal vedligeholdes, og her er det vigtigt, at den køkkenbordsolie, vi anvender, opfylder kravene til, at bruges i forbindelse med kontakt med fødevarer.


Fødevare Kontakt Materiale
FAXE Køkkenbordsolie opfylder kravene til fødevarekontaktmateriale.  Det betyder vi må mærke vores produkt med Glas/Gaffel-symbolet. Glas/gaffel-symbolet er en mærkningsordning indført af EU, der viser at det pågældende produkt opfylder kravene til at komme i kontakt med fødevarer. Når en producent eller forhandler vælger at mærke sine produkter med glas/gaffel-symbolet, underlægges vi som virksomhed automatisk gældende regler om fødevaresikkerhed, materialer, sporbarhed og mærkning m.v. og skal kunne dokumentere overfor myndighederne, at reglerne overholdes.

 

FAXE har den køkkenbordsolie, der skal bruges.
En træbordplade i køkkenet er en dyr investering, og det er derfor vigtig, at vi plejer og vedligeholder bordpladen så godt som muligt. Det gøres bedst ved at vedligeholde bordpladen med en oliebehandling et par gang om året.

 

FAXE Køkkenbordsolie er en plejeolie, der er udviklet til at vedligeholde træbordplader, hvor der også, på bordpladen, er behov for at arbejde med fødevarer. Produktet er på basis af rene naturolier og leveres i en brugsvenlig 0,75 liter dåse. FAXE Køkkenbordsolie leveres i 4 forskellige farver: Natur, Hvid, Sort og Drivtømmer Grå.

 

For yderligere information kontakt Direktør Kjeld Clausen via mail kc@efapaint.dk eller telefon +45 75 12 86 00

Besøg også vores hjemmeside www.efapaint.dk

 
Autentisk maling og træpleje med funktion og design

EFApaint A/S købte i 2007 FAXE A/S i Hornbæk med en komplet produktserie til træpleje i hjemmet og har siden flyttet salg og produktion til Esbjerg.

Selskabets aktiviteter koncentreres i dag på en bred vifte af produkter til Industrien, reparationsmalinger til Professionelt brug, samt et komplet sortiment af træplejeprodukter til Privat anvendelse.

Produkterne omfatter traditionelle alkydmalinger, ovntørrende malingssystemer, olier, plejeprodukter og 2-komponente malingssystemer - såvel vandfortyndbare som opløsningsmiddelholdige til overflader så forskellige som metaller, træ, beton og andre overflader.

EFApaint A/S er en særdeles fleksibel og ydedygtig samarbejdspartner. Selskabet råder over tidssvarende og fremadrettede produktions- og laboratoriefaciliteter og har implementeret styringssystemer for både kvalitet og miljø, så selskabet er klar til at indgå i projektsamarbejde ved vore nuværende og kommende kunder med det formål at løse næsten enhver opgave inden for det område og marked vi vælger at være på.

 

PRESSEMEDDELElSE:

EFApaint A/S - NU MED ”KNALD I LÅGET”!

EFApaint A/S er markedsledende på reparationsmaling til landbrugs- og entreprenørmaskiner i Skandinavien og producerer farver i Maskinemalje til alle kendte mærker som John Deere, Massey Ferguson, Fendt, Ford, Case og indenfor entreprenørmaskiner JCB, Volvo, Komatsu m.fl.  

EFApaint A/S har forbedret kundernes mulighed for at sikre sig, at de køber den rigtige farve til maling af deres traktor eller entreprenørmaskine ved forbedret farveindikation på dåserne.

Alle låg på Esbjerg Maskinemalje males med nøjagtig samme farve, som tappes i dåsen. Farven på låget gengiver dermed den originale farve meget præcis, og kan derfor sammenlignes direkte med den maskindel, der skal males.

De første kasser med farvede låg er allerede ude hos kunderne. Kunderne har taget rigtig godt imod det nye tiltag, og har givet meget positive tilbagemeldinger:

”Det ser ikke alene godt ud, men vigtigst er det, at den eksklusive emballage understøtter den positionering for høj kvalitet, maling fra EFApaint A/S har på markedet”. 

 

For yderligere information, er I velkommen til at kontakte Direktør Kjeld Clausen via mail kc@efapaint.dk eller telefon +45 2222 6402.

Besøg også vores hjemmeside www.efapaint.dk

 

Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S blev grundlagt af A. Lykke Thomsen i 1889. I 1937 blev virksomheden overdraget til den personkreds, som stiftede selskabet Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S. Firmaet producerer malinger som omfatter traditionelle alkydmalinger, ovntørrende malingssystemer, olier, plejeprodukter og 2-komponente malingssystemer - såvel vandfortyndbare som opløsningsmiddelholdige til overflader så forskellige som metaller, træ, beton og andre overflader.

Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S har skiftet navn og hedder nu EFApaint A/S. EFApaint A/S er mere fleksibel, international og ydedygtig samarbejdspartner. Vi råder over tidssvarende og fremadrettede produktions- og laboratoriefaciliteter og har implementeret styringssystemer for både kvalitet og miljø, så selskabet er klar til at indgå i projektsamarbejde ved vore nuværende og kommende kunder med det formål at løse næsten enhver opgave inden for det område og marked vi vælger at være på.

Trustpilot