Person tilfører mørkt bord bordpladeolie

Køkkenbordsolie

FAXE Køkkenbordsolie er specielt udviklet til nem grundbehandling, renovering og pleje af træoverflader, der skal være vandafvisende og slidstærke. FØDEVARE KONTAKT MATERIALE: FAXE Køkkenbordsolie opfylder kravene til fødevarekontaktmaterialer.

1. Vask træet med FAXE Trærens 2. Når træet er tørt slibes med fint sandpapir korn 180 3. Slibestøv fjernes med en ren og fugtigt hårdt opvredet klud.

1. Påfør olien og lad den suge ind i træet i 15 min. Tør grundigt efter med rene, tørre bomuldsklude så der ikke ligger olie tilbage på overfladen og lad træet tørre i 8 timer 2. Skal bordpladen have ekstra høj finish mellemslibes med korn 240 efterfulgt af et meget tyndt lag olie 3. Poler overfladen med tør bomuldsklud og lad træet tørre i 8 timer før ibrugtagning. Vedligeholdelse/rengøring: Efter behov rengøres med FAXE Gulvsæbe. Ved slidtage rengøres med FAXE Trærens og genbehandles med FAXE Køkkenbordsolie

Før bordpladen tages i brug, er det vigtigt, at olien er udhærdet efter 1 uge ved 20 °C. Herefter er overfladen klar til kontakt med alle fødevarer i kortere perioder og frisk brød/dej i længere perioder.

 

FAXE Køkkenbordsolie produceres i farverne: Hvid, mahogni, natur, sort og drivtømmergrå. 

Man kan bruge alle, men vi anbefaler skrubber eller et stykke plastik, da dette ikke suger olien imens den påføres. Man skal dog bruge en klud efter påføringen til at fjerne overskydende olie. 

FAXE Køkkenbordsolie

Grundbehandling og renovering af køkkenbordplader

fra 197,00 DKK
Inkl. moms
Se produkt
Trustpilot