Sort spraymaling sprøjtes på metal

Guide: Kan man spraymale metal?

Ja, du kan sagtens spraymale metal! I mange tilfælde er spraymaling til metal den bedste løsning, da metal godt kan være svært at give et flot resultat, hvis der er mange ujævnheder. Spraymaling gør det ligeledes let at male besværlige overflader eller mindre områder, som kan være svære at male jævnt og flot. 

 

Vores EFAspray er hurtigtørrende og kan bruges ude og inde. Læs mere her om hvordan du spraymaler metal og hvilken maling du skal bruge.

Hvad kan jeg spraymale med metalspray?

 

Metal er mange ting. Det kan være en rusten havestol, en lampeskærm, din cykel - eller dekorationer i metal, som trænger til nyt liv. Du kan også spraymale dine møbler i metal. Læs vores guide til spraymaling af møbler her. Skal du male din radiator, så kan det også give mening at bruge metalspray. Læs vores guide til spraymaling af radiator her. 

 

Hvilken maling skal man bruge til metal?

 

Da metal er et meget porøst materiale, er det ikke alle former for spraymaling, der kan anvendes. Du skal altså gå specifikt efter maling og spraymaling, som er specielt udviklet til metal. Med den helt rigtige forberedelse og maling kan du forlænge levetiden for dine metalgenstande. 

 

Skal du male et større område af en metalgenstand - såsom en traktor eller anden entreprenørmaskine - så kan du gå på opdagelse i vores udvalg af metalmaling fra EFAmetal ® her. 

 

Overfladen skal være fri for fedt, olie og rust. Ønskes grunding og rustbeskyttelse kan EFAmetal EFAspray Primer 0790 anbefales.

 

EFAspray er en hurtigtørrende spraymaling til brug på metalemner - med god dækkeevne. Sprayen er god til reparation af mindre områder. Du kan finde spraymaling i mange standardfarver Hvis der ønskes en speciel farve, så kontakt os her

 

Sådan kommer du i gang med spraymaling af metal

 

Spraymaling af metal er nem at påføre - men hvis du følger disse tips, er du helt i mål med det allerflotteste finish. Før du går i gang med at spraye, er det vigtigt at overfladen er fri for fedt, olie og rust. 

 

  1. Sørg for at ryste spraydåsen godt i mindst 1 minut, før du du går i gang med at spraye.
  2. Hvis du vil sikre dig det pæneste resultat, så kan du afprøve sprøjtemønsteret - eventuelt på en avis eller papir.
  3. Når du går i gang med sprøjtearbejdet - så husk at holde en sprøjteafstand på 30-40 cm. 
  4. Selve sprøjtemetoden foregår sådan, at du skal føre dåsen frem og tilbage på emnet - uden stop undervejs. 

 

Hvis du sprayer udenfor, så skal du sikre dig, at du ikke står i vindretningen - da  du helst ikke må indånde spraydampene, og undgå at få spraymaling på tøjet eller huden.

 

Du skal altid sikre dig god ventilation, når du sprayer, men også når genstanden skal tørre. Der kan godt gå et par dage, før spraymaling er helt tør - og et par uger, før den er fuldt hærdet. 

 

Se vores videoguide til spraymaling af metal her - og læs flere tips til brug af EFAspray. 

 

Hurtig og effektiv levering af spraymaling

 

Når du har fundet frem til den rigtige spraymaling, så sørger vi for hurtig levering - lige til døren i hele Danmark. Vi tilbyder ligeledes fri fragt ved køb for mere end 500,-

 

 Har du brug for kompetent rådgivning til, hvordan du kommer i gang med spraymaling, om det er den rigtige løsning - eller den rigtige farve. Så står vi altid klar med kompetent rådgivning og sparing. Kontakt os her. 

 

Se udvalgte produkter

EFAspray

EFAspray spraymaling til metal hvid blank

Hurtigtørrende reparationsmaling til anvendelse ude og inde

fra 124,00 DKK
Inkl. moms
Se produkt

EFAspray Primer

EFAspray Rustbeskyttelse Primer Grå

Hurtigtørrende reparationsmaling til anvendelse ude og inde

fra 124,00 DKK
Inkl. moms
Se produkt
Trustpilot