Mand sprøjter med maling på stål

Industrimaling

Unikke løsninger til industri og erhverv. Skræddersyet til opgaven og udviklet, produceret og testet i Esbjerg.

Vi leverer unikke løsninger af høj kvalitet til industrien.

EFApaint har et nøje udvalgt program af standard produkter til industriel anvendelse på metal og træ, udviklet og produceret til kunde-specifikke formål. Det vil sige at malingen er tilpasset, så den kører optimalt på dit maleanlæg, og at den er testet specifikt til dine produkter og den måde de overflader malingen anvendes på.

EFApaint har udviklet og produceret maling til industrien siden 1937

Du får dermed den bedste samlede pris på overfladebehandlingen af lige netop dine emner. Vi har samlet alt under et tag produktion, udviklingslaberotie og kundeservice.


Vores omfattende industri program af maling omfatter produkter til både professionelle og industri. Kontakt vores salgsafdeling eller download vores brochure, hvis du vil høre mere.

 

Unikke løsninger

 

Metalkonstruktioner

maling med sprøjte på metaloverflade

Betongulve

Industrihal med maling til betongulve

ISO 12944

Læs mere om vores muligheder i forhold til forskellige korrosionsklasser. Hos EFApaint producerer vi overfladebelægninger til forskellige korrosionsklasser. Dette inkluderer bl.a. c1,c2,c3,c4 og c5. Vi tilbyder både vandbaseret alternativer og opløsningsholdige produkter. Vi hjælper også meget gerne med at producerer netop den maling som du står og mangler, da vi har vores helt eget udviklingslaboratorie.

Kontakt vores rådgiver 

 

Hvis du klikker videre herunder, finder du en oversigt over vores serier af standard-varer, som dækker en bred vifte af anvendelser på metal, træ og beton. Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Udover et nøje udvalgt program af standard produkter til industriel anvendelse på metal og træ, udvikler og producerer vi kunde-specifik maling. Det vil sige at malingen er tilpasset, så den kører optimalt på dit maleanlæg, og at den er testet specifikt til dine produkter og den måde de anvendes på.

Du får dermed den bedste samlede pris på overfladebehandlingen af lige netop dine emner.

 

Udover produkter til beskyttelse af træ og metal, udvikler og producerer vi også maling og coatings til beton, fiber-beton, træ-beton, stearin, compositter og lignende. Vores konsulenter besøger dig gerne uforpligtende, med henblik på at få en generel snak om mulighederne, og kortlægge de faciliteter du har til forbehandling, påføring og tørring. Tag kontakt her.

 

 

Louis Poulsen lamper 125 års jubilæum
Industri

Vådmaling til lampe klassikere

EFApaint's ovntørrende industrimaling er det sikre valg til Danske Design ikoner.

Louis Poulsen Lighting
Mærker til maling
Industri

NY MÆRKNING AF MALING

Det nye fælles system til klassificering og mærkning for hele verden – kaldet CLP, har til formål at øge beskyttelsen af menneskers sundhed og sikkerhed samt miljøet med en mærkning, der er internationalt forståelig.

NYE MÆRKNINGSREGLER FOR MALING
Arbejdsmiljøprisen 2022 vinder EFApaint A/S
Nyhed

EFApaint vinder Arbejdsmiljøprisen 2022

EFApaint A/S er den heldige vinder af arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien kemi og vådt arbejde.

Vinder af arbejdsmiljøprisen 2022
Trustpilot