Er dit trægulv træt af dig?

Er du træt af tunge polermaskiner og lang tørretid? Med denne vandige plejeolie, kan gulvet opfriskes i et snuptag. Nem påføring og hurtig tørring.

FAXE Oilotion får hurtigt den gamle glød frem igen - helt uden brug af maskiner

Er dit trægulv blevet slidt og træt af dig - og er den gamle glød forsvundet?

 

Så er der hjælp at hente hos EFApaint A/S, der med dette produkt på markedet, på få timer frisker trægulvet op med en kærlig og plejende oliering.

Produktet hedder FAXE Oilotion, og det er særdeles nemt at bruge. Produktet er fremstillet på vegetabilske olier og voks og er samtidig vandbaseret, uden lugtgener.

Rens først trægulvet med FAXE Trærens og påfør FAXE Oilotion på gulvet. Fordel lotionen i et jævnt og tyndt lag med en svaber eller svamp i træets længderetning. Gulvet er overfladetørt efter 3-4 timer og kan herefter tages i brug.

 

VÆK MED POLER- OG SLIBEMASKINE

Alt for mange olierede trægulve bliver smånussede og slidte at se på med tiden. Mange orker ikke at skulle hente en poler- eller slibemaskine, og bruge mange timer på at polere gulvet op. Desuden kan mange gulve kun holde til et vist antal slibninger.

Vi har udviklet FAXE Oilotion netop til de boligejere, der på få timer ønsker at genskabe trægulvets oprindelige og unikke glød. 

Efter behandlingen med FAXE Oilotion fremstår trægulvet ikke blot smukt og silkemat. Olien trænger ned i træets overflade og gør dermed også gulvet smudsafvisende og lettere at holde i dagligdagen.

FAXE Oilotion forhandles hos førende farvehandlere, gulvbutikker og byggemarkeder.

SE VIDEO MED ANVISNING AF BEHANDLINGSMETODE HER.