Træ er et smukt og levende materiale - Pas godt på det!

FAXE Gulvsæbe er specielt udviklet til efterbehandling og vedligeholdelse af ludbehandlet træ på gulve, møbler, bordplader m.v. ...Læs mere

faxe gulvsæbe

TRÆ ER ET SMUKT OG LEVENDE MATERIALE - PAS GODT PÅ DET!

Trægulve skal vedligeholdes for at fremstå flotte og beskyttede. FAXE's produkter, har igennem 90 år gjort dette arbejde.... og det fortsætter de med.

En lys, naturlig og åben overflade.

FAXE Gulvsæbe fremstilles af lyse og rene vegetabilske olier og naturvoks. Produktet er specielt udviklet til hurtigt at mætte træets porer og give effektiv beskyttelse mod spildte væsker som f.eks. kaff, rødvin m.m. FAXE Gulvsæbe Natur giver træet en lys, gylden overflade og FAXE Gulvsæbe Hvid giver træet en helt lys, hvidskuret overflade. Ludbehandlet træ mættes effektivt med en fed opløsning af FAXE Gulvsæbe og vand.

 

Lud- og sæbebehandlet trægulv.

Trægulve er ikke vedligeholdelsesfrie, men kan slibes og overfladebehandles. Et trægulv, der er lud- og sæbebehandlet, rengøres med almindelig sæbevask. To til fire gange om året skal gulvet dog vaskes grundigere end ellers - helst med meget varmt vand og FAXE Trærens inden sæbebehandling. Det skal gøres for at fjerne det skidt og snavs, der sætter sig i overfladen. Det er især i gangbaner og andre steder, hvor man færdes meget, f.eks. omkring spisebordet. I et lud- og sæbebehandlet trægulv kan ridser og stødmærker fjernes, da sæbevand får træet til at rejse sig igen, så mærkerne forsvinder. Ludbehandling er dog ikke velegnet til mørke, hårde træsorter.

 

 

Faxe Gulvsæbe finde i 2 farvevarianter Natur og Hvid.

 

   
 

FAXE Gulvsæbe  forhandles i 1 liter, 2,5 liter og 5 liter.

Klik HER hvis I vil læse mere om produktet.

Tips og tricks.

Skal du igang med at behandle dine trægulve med FAXE Gulvsæbe, kan det være en god ide at læse med her!

FAXE Gulvsæbe er velegnet til gammelt, ludbehandlet og ubehandelt træ, som trænger til at blive frisket op. Ludbehandlet træ mættes effektivt med en fed opløsning af FAXE Gulvsæbe og vand.

For at opnå det bedste resultet, skal du følgende denne fremgangsmåde:

  • Løst snavs fjernes ved støvsugning.
  • Dunken omrystes grundigt før brug.
  • Opløs 1 liter FAXE Gulvsæbe i 5-10 liter varmt vand.
  • Med moppe, klud eller lammeuldssvaber vaskes i træets længderetning med sæbevandet.
  • Træet aftørres med opvredet moppe eller gulvklud.
  • For at opnå den bedste beskyttelse af træet gentages behandlingen efter behov inden 
          ibrugtagningen.

Den daglige vedligeholdelse og rengøring af træ, som er behandlet med FAXE Gulvsæbe, er blot støvsugning. Når træet begynder at blive snavset, vaskes det nemt med FAXE Gulvsæbe som beskrevet foroven. Dog bruges i stedet 1 liter sæbe til 10-20 liter varmt vand ved almindelig rengøring.

OBS! Hvis gulvet normalt vaskes med pigmentret sæbe, kan det med fordel vaskes med FAXE Gulvsæbe Natur en gang i mellem. Hermed er det muligt at styre farven på gulvet, så den ikke bliver for intensiv.

Meget snavset træ eller genstridige pletter vaskes først med FAXE Trærens og varmt vand i forhold 1:40. Lad træet tørre 1-2 timer og mæt det derpå med FAXE Gulvsæbe som beskrevet foroven.

Til skånsom afrensning af pletter som f.eks. fedt, blod, kaffe, te, rødvin på ubehandlet eller behandlet træ, kan FAXE Pletfjerner anvendes. FAXE Pletfjerner kommes på pletten. Lad produktet virke i 10-20 minutter. Snavs løsnes og fjernes med en blød børste. Der vaskes efter med rent vand, evt. tilsat FAXE Trærens og tørres med en klud. Mæt derefter træet med FAXE Gulvsæbe som beskrevet foroven.

 

 Spørgsmål og svar.

Vi har samlet et udpluk af de gængse spørgsmål, som typisk opstår, når man bruger FAXE Gulvsæbe.

 Kan jeg bruge gulvsæbefovenpå mit oliebehandlede gulv?

 Ja det kan man godt vlot vil olien med tiden blive vasket ud af træet. Det bedste vil være at bruge oliepleje til olie behandlet gulv.

Hvornår skal man behandle med sæbe, og hvornår skal man behandle med olie?

Sæbe bruges på mindre trafikerede gulve. Olie på mere trafikerede gulve.

Har du yderliger spørgsmål?

Eller mangler du blot et godt råd, sidder vi klar til at hjælpe dig.

 
Klik HER så kommer du videre til vores kundeservice