FAXE har udviklet ny olie til køkkenbordplader

Vi udsætter vore køkkenbordplader for rigtigt meget. Vi ælter dej, snitter grøntsager og jonglerer med varme gryder. Bordpladerne skal vedligeholdes...

FAXE  har udviklet ny olie til køkkenbordplader

Mad med mindre kemi!

Vi udsætter vore køkkenbordplader for rigtigt meget. Vi ælter dej, snitter grøntsager og jonglerer med varme gryder. Bordpladerne skal vedligeholdes, og her er det vigtigt, at den køkkenbordsolie, vi anvender, opfylder kravene til at skulle bruges i forbindelse med kontakt med fødevarer.

Fødevare Kontakt Materiale HVAD ER DET?

FAXE Køkkenbordsolie opfylder kravene til fødevarekontaktmateriale.  Det betyder vi må mærke vores produkt med Glas/Gaffel-symbolet. Glas/Gaffel-symbolet er en mærkningsordning indført af EU, der viser at det pågældende produkt opfylder kravene til at komme i kontakt med fødevarer. 

                    

Når en producent eller forhandler vælger at mærke sine produkter med glas/gaffel-symbolet, underlægges vi som virksomhed automatisk gældende regler om fødevaresikkerhed, materialer, sporbarhed og mærkning m.v. og skal kunne dokumentere overfor myndighederne, at reglerne overholdes.

FAXE har den køkkenbordsolie, der skal bruges. 

En træbordplade i køkkenet er en dyr investering, og det er derfor vigtig, at vi plejer og vedligeholder bordpladen så godt som muligt. Det gøres bedst ved at vedligeholde bordpladen med en oliebehandling et par gang om året. Udover at vi skal beskytte vores køkkenbordplader, så skal vi også beskytte os selv mod kemikalier når vi bruger bordpladen til fødevarer – det gør FAXE køkkenbordsolie.

FAXE Køkkenbordsolie er en plejeolie, der er udviklet til at vedligeholde træbordplader, hvor der også, på bordpladen, er behov for at arbejde med fødevarer. Produktet er på basis af rene naturolier og leveres i en brugsvenlig 0,75 liter dåse. FAXE Køkkenbordsolie leveres i 4 forskellige farver: Natur, Hvid, Sort og Drivtømmer Grå.

Klik HER hvis I vil læse mere om produktet.