WOODCARE SINCE 1926

Dit gulv er vores passion

Dit gulv – Vores passion siden 1926

I 1926 opfandt Malermester Karl Faxe en lud, der med bare en enkelt behandling tilførte træ en eftertragtet hvidskuret overflade, som ellers krævede en hel stribe behandlinger med sæbelud, sand, kalk og pibeler. Karl Faxe´s lud blev starten på FAXE, der siden og gang på gang har sat nye standarder for kvalitetsprodukter til nænsom pleje af træ.

I dag er FAXE en del af EFApaint A/S, som er en traditionsrig producent af kvalitetsprodukter til pleje og bevaring af både træ, metal og beton. EFApaint A/S blev grundlagt så tidligt som i 1889. Sammen dyrker vi vores passion for kvalitet og dækker hele værdikæden fra produktudvikling, produktion, salg og levering.

TRÆ INDE

FAXE træpleje til hjemmet

Uanset om det er dit trægulv, køkkenbordplade, lofter, paneler eller den gamle skænk – FAXE har et plejeprodukt til renovering eller løbende vedligehold i hjemmet.

TRÆ INDE  I  TRÆ UDE  I  STEN  I  ANDET

 

TRÆ UDE

FAXE træpleje til have og fritidshus

Udendørs træværk bliver hurtigt slidt og træt at se på, fordi træet bliver udsat for vind og vejr. Solens ultraviolette stråler afbleger farver. Regn slider på overfladebehandlingen. Hos FAXE har vi gennem flere årtier udviklet en formel for den bedste kvalitet og holdbarhed – uden at gå på kompromis med miljøet.

TRÆ INDE  I  TRÆ UDE  I  STEN  I  ANDET

STEN OG FLISER

FAXE stenpleje til hjem og have

Har du udendørs fliser, så kender du sikkert udfordringen med snavs og grønne belægninger. En god afrensning og imprægnering beskytter fliserne, så de holder sig pæne i længere tid. Til dine indendørs fliser har FAXE en speciel stenserie, som klarer både gulve og vægge.

TRÆ INDE  I  TRÆ UDE  I  STEN  I  ANDET

ANDRE PRODUKTER

Andre FAXE plejeprodukter

Plastlaminat og vinyl er alternativer til træ, tæppe eller fliser i hjemmet. Den bedste holdbarhed får du, hvis du bruger plejeprodukter, som er specielt tilpasset disse gulvtyper. Det samme er tilfældet for dine rattanmøbler, som skal have anden pleje end træmøbler. FAXE har produkter til dig – uanset om det er dine gulve eller dine havemøbler.

TRÆ INDE  I  TRÆ UDE  I  STEN  I  ANDET

Ude i skoven stod der sådant et nydeligt grantræ; det havde en god plads, sol kunne det få, luft var der nok af, og rundt om voksede mange større kammerater, både gran og fyr…

H. C. Andersen

Grantræet

Trustpilot